Visual Quality Configuration Utility - Fanebladet Generelt


 

Bruger.
Såfremt du angiver bruger id for en Visual Quality bruger her, vil feltet Bruger Id i login-dialogen for Visual Quality være udfyldt med dette id

Alt. system bibliotek.
Anvendes ikke

Server bibliotek.
I et klient/server miljø skal du her angive VQ installationsbiblioteket på serveren. Dette kan enten være som et Share (drevbogstav) på klientmaskinen eller i form af en UNC sti (path), feks. \\VQServer\VQ, hvor VQServer er navnet på serveren, og hvor VQ er et Share til Visual Quality installationsbiblioteket på serveren. Har du ikke oprettet et Share kan du angive den fulde stil til VQ installationsbiblioket på serveren. Er Visual Quality feks. installeret i biblioteket c:\programmer\visual quality på serveren skal du angive \\VQServer\c$\programmer\visual quality som Server bibliotek.
På serveren, i et klient/server miljø skal dette felt efterlades tomt.

Sprog. Vælg hvilket sprog brugergrænsefladen i Visual Quality skal vises på. På servermaskinen i et klient/server miljø vil det valgte sprog tillige være standardsproget for Visual Quality Web Access.

Database. Vælg hvilken database Visual Quality skal anvende. Denne vil være forvalgt i listen over databaser i login-dialogen.
På servermaskinen i et klient/server miljø vil den valgte database også være standarddatabasen for Visual Quality Web Access og vil være forvalgt i listen over databaser i login-dialogen for Visual Quality Web Access.

Startkommando. Anvendes ikke.

Startmeddelse.
Meddelelsen vises i en dialogboks efter at brugeren har logget ind på Visual Quality.

Avanceret. Anvendes ikke.

UI Navigation Style. Vælg mellem to forskellige temaer for Visual Quality.

Web Applikation. Skal være sat til Visual Quality Web Access.