Startpakke

Kom hurtigt igang med Visual Quality Enterprise

Såfremt du allerede har den fulde demo-version installeret er det meget nemt at købe de nødvendige licenser som gør det muligt at fortsætte med Visual Quality Enterprise efter demo-versionens udløb.
Startpakken indeholder en Visual Quality Server licens, en Visual Quality (Windows program) brugerlicens  samt en Visual Quality Web Accces (Web program) brugerlicens.
  • 1 Visual Quality Server Licens
  • 1 Visual Quality Licens
  • 1 Visual Quality Web Access Licens
  • Support (email/telefon) i forbindelse med installation
Kun 19.999 kr

Så snart vi har modtaget din betaling sender vi dig en produktnøgle som du skal indtaste næste gang du logger på Visual Quality.

Ekstra licenser

Når I bliver flere brugere af kvalitetsstyringssystemet

I takt med at din virksomheds kvalitetsstyringssystem vokser og kræver flere brugere af enten Visual Quality eller Visual Quality Web Access kan du her købe ekstra brugerlicenser.
Visual Quality licens 3.999 kr
Visual Quality Web Access licens 2.499 kr

Så snart vi har modtaget din betaling sender vi dig en produktnøgle som du skal indtaste næste gang du logger på Visual Quality.


Opgradering

Hvorfor ikke opgradere til den seneste version?

Funktionaliteten i Visual Quality Enterprise er i høj grad styret af krav eller forslag fra vores brugere. Du kan være sikker på at vores fokus er at få så mange nye funktioner med i hver version som muligt uden at det sker på bekostning af kvalitet. Prisen for opgradering til seneste version af produktet er 10% af installationsprisen (prisen på Startpakken plus brugerlicenser købt efterfølgende).

Send virksomhedsnavn og licenskode som du finder i Om Visual Quality dialogen i en mail til salg@visual-quality.dk. Vi sender dig herefter et link som du kan benytte i forbindelse med betaling.


Bemærk, at det er gratis at opgradere til hotfixes.

Serviceabonnement

1-års abonnement som inkluderer opgradering til alle nye versioner, installation og support

Du kan også bestille et Visual Quality Enterprise service- og opgraderingsabonnement som udløber efter et år. Prisen på dette er 15% af den samlede pris på Visual Quality Enterprise installationen. Abonnementet giver dig gratis opgradering til alle versioner, email- og telefonsupport, ligesom vi foretager opgraderingen hos jer, yder teknisk support samt præsenterer de nye funktioner i produktet.

Send virksomhedsnavn og licenskode som du finder i Om Visal Quality dialogen i en mail til salg@visual-quality.dk. Vi sender dig herefter et link som du kan benytte i forbindelse med betaling.


Vi bruger PayPal - et af verdens mest udbredte betalingssystemer til sikre online betalinger