Mere end 15 år indenfor kvalitets- og ledelsesstyring har gjort Visual Enterprise Solutions blandt de førende udbydere af software-løsninger indenfor dette område.


Udviklingen af vores software begyndte ud fra markedets voksende behov for software som er i stand til at automatisere de forskellige forretningsprocesser og workflows indenfor kvalitetsstyring som feks. reklamation, afvigelse, kalibrering, og fejlkorrigerende handlinger. Visual Enterprise Solutions  var i stand til at udvikle en platform som var robust nok til at håndtere all workflow processer og forretningsregler indenfor kvalitetsstyring, men stadig så fleksibel at den kunne ændres uden programmering.

Visual Enterprise Solutions materialiserede dette koncept i 1998 og kaldte det Visual Quality. Dette produkt dækkede alle aspekter af dokumenthåndtering påkrævet af et ledelsessystem. Systemet er siden udvidet (og ændrede navn til Visual Quality Enterprise) til at tillade at trin i workflowprocesser, brugerdesginede registrationsformularer,felter, godkendelser, notificeringer og masser af andre funktioner kan konfigureres frit eller baseret på pre-definerede skabeloner. Resultatet er brugerne ikke behøver at "huske" processen eller at huske forskellige aktioner. Alt dette sørger Visual Quality Enterprise for.

Vi føler det som vores mission at udvikle software som er intuitivt nemt at installere, konfigurere og anvende og som er brugervenlig og konsistent.

Vi understøtter dette ved at tilbyde aktiv, personlig, venlig support. Hvis du er kørt fast, så vil du få hjælp direkte fra udviklerne af produktet. Vi frigiver nye versioner af Visual Quality Enterprise flere gange om året, så du behøver aldrig at vente længe for at et problem bliver løst. Check vores "Nyt i denne version" for at se en komplet historik for Visual Quality Enterprise og besøg siden Produktplan for at se hvad vi har planlagt for de kommende versioner.

 

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev.

Opret dig som bruger på vores web site.

Nyhedsbreve arkiv

September 2017
Marts 2016
September 2015
Marts 2015
Oktober 2014
Juni 2014
Oktober 2013

Salg

Har du spørgsmål til Visual Quality Enterprise, feks. vedrørende priser, præsentation eller demonstration, salgsmateriale/brochurer, muligheder for at blive forhandler mv, kontakt da vores salgsafdeling, salg@visual-quality.dk
 

 

Support

Tekniske spørgsmål bedes rettet til vores supportafdeling, support@visual-quality.dk. Support er gratis for registrerede brugere af Visual Quality Enterprise.

Bemærk: Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.


Kontakt

Visual Enterprise Solutions
Sønder Boulevard 119
1720 København V
CVR/SE nr 18450909